آموزش کاپ کیک تخم مرغ

طرز تهیه کاپ کیک تخم مرغ:

اکثر بچه ها موقع صبحانه خوردن با بی میل و بی اشتهایی بر سر میز می آیند ما در آشپزی 20 برای رفع این بی میلی آموزش کاپ کیک تخم مرغ با مشارکت کودکان را به منظور ایجاد اشتها و ذوق در میل کردن صحبانه قرار دادیم.

کاپ کیک تخم مرغ

مواد مورد نیاز کاپ کیک تخم مرغ

  • ۳/۴ پیمانه فلفل دلمه ای
  • ۳/۴ پیمانه پیاز خرد شده
  • ۱ پیمانه گشنیز خرد شده
  • ۳/۴ پیمانه قارچ خرد شده
  • ۳/۴ قاشق غذاخوری سیر خرد شده
  • ۱/۴ پیمانه پنیر چدار
  • ۵ عدد تخم مرغ
  • ۱/۴ پیمانه شیر
  • به مقدر دلخواه فلفل سیاه
  • ۱/۲ قاشق چایخوری نمک

دستور تهیه کاپ کیک تخم مرغ

ابتدا مواد اولیه را آماده میکنیم و سپس فر را 15 دقیقه با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
قارچ، فلفل دلمه ای، گشنیز،و پیاز را خورد میکنیم.
سپس سیر را هم به همان ترتیب خورد میکنیم.
پنیر چدار را رنده میکنیم.
شیر و تخم مرغ را باهم مخلوط میکنیم و 2 دقیقه هم میزنیم.
سپس گشنیز، فلفل دلمه ای، پیاز، سیر را به ترکیب اضافه میکنیم و هم میزنیم.
کپسول هارا چرب میکنیم و ر روی سینی فر می چینیم و سپس درون هر یک از کپسول ها یک اسلایس از قارچ قرار می دهیم و پنیر چدار را درون آن میریزیم.
یک پیمانه از ترکیب درون کپسول ها میریزیم و سپس روی آن را با پنیر می پوشانیم.
بر روی هر کپسول نمک و فلفل سیاه را اضفه میکنیم.
سینی فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد به مدت 20 الی 25 دقیقه درون فر قرار می دهیم.
سپس پس از پخت کپسول هارا بر روی سینی توری قرار می دهیم. روزتون پر انرژی نوش جان 🙂
منبع:dastsaaz.com

 

بیان دیدگاه